May 12, 2012

Hey Captain, I fucked a green bitch...


Startrek...


Hoe hebben wij in NL wel niet genoten van Sulu, Spock en Captain Kirk in the 80s and 90s..

Captain Kirk en zijn posse vlogen rond 'in Space' met 'warp speed' of niet... ;-) en landden op planeten met luitjes van allerlei pluimage.


Met altijd de beste bedoelingen 'in mind' vlogen Kirk en zijn crew rond ' in Space'... En altijd lostten zij problemen op die in 'retrospectie' wel of niet bestonden...


Vaak kwamen zij in contact met 'aliens'... Er was geen 'discriminatie' of 'racisme', iedereen kreeg het gepaste of verdiende respect... Captain Kirk 'stond voor niets'...


Rare oren, rare kleding of aparte rimpels op voorhoofden... het boeide niet... 'Geen gezeik, iedereen gelijk' was het alom geaccepteerde motto van Captain Kirk en zijn crew, gekleed in skibroeken en gladde pakken.


'Beam me up scotty',... een spreuk, herkenbaar voor iedereen als de klus van het moment geklaard was , of als er stront aan de knikker was,... redding nabij... ook Scotty stond voor niets!


Shatner heeft naar verluidt elke tegenspeelster in Star Trek geneukt... en ook soms had iemand van zijn crew 'geluk'...  leuke anekdote, maar doet totaal geen afbreuk aan de impact die Star Trek heeft gehad in onze jeugd.


Moraal? Captain Kirk deed het met bijna iedereen en sommige SF series zijn wel leuk...


(Deze bijdrage is uitsluitend gedaan om in aanmerking te kunnen komen voor de Gouden Griffel)


No comments: